13 Temmuz 2012 Cuma

Koşabiliyorken Koş Projesi


Gençlik ve Spor Bakanlığının ülke genelinde uygulamaya sunduğu Koşabiliyorken Koş projesi doğrultusunda yapılan çalışmalara özellikle ev hanımlarından yoğun ilgi var.
Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri Gülsu Çelik ve Emine Akova nezaretinde Gebze'de yapılan çalışmalara katılan bayan sayısında 170 kişiye ulaşıldı.

Yaklaşık 2 aydır devam eden çalışmalar haftanın 3 günü, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Gebze Alaettin Kurt stadı ve Spor Salonunda yapılıyor.
​Bu proje kapsamında stad ve salonda yapılan çalışmaların yanında çeşitli etkinlikler ve seminerlerle vatandaşlara spor yaparak sağlıklı yaşama adım atmanın yanı sıra çeşitli bilgiler de verilerek bilinçlendirilmesi amaçlanıyor.

Bu çalışmalardan biri de sağlıklı yaşam ve diyet semineri oldu. Seminer Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Seminer öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak tarafından bayanlara sağlıklı bir yaşam için yapılması gerekenler konusunda bilgiler verildi, 



​Ardından Merkez Hastanesi ile yaptığı işbirliği sonucunda gerçekleştirilmesi planlanan seminerlerden ilki yapıldı. Merkez Hastanesi diyet uzmanı Azize Tavaslı Tura tarafından verilen seminere  bayanlar yoğun ilgi gösterdi, 100 bayan seminerden faydalandı.Diyet semineri sunumun ardından soru-cevap şeklinde devam edilerek bitirildi.Katılımcı bayanlar memnun ayrıldılar. Bu tür programların artmasını rica ettiler.Mücahit Sak Merkez Hastanesi Başhekimi Hakan Höbek'e ve diyetisyen Azize Tavaslı Tura'ya teşekkür etti.


KAYNAK: http://kocaeli.gsb.gov.tr/Sayfalar/haberdetaylari.aspx?HaberID=290

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder